Escaperoom tour

Durf jij dit mysterie op te lossen? Kom dan snel naar Danger no Voltage in Den Helder en los het raadsel in de escaperoom op. Een uur lang stap je in de voetsporen van de Marine Unit Technical Support, waarbij je de uitdaging aangaat. Met wie durf jij dit aan?

De Danger No Voltage heeft 2 verschillende escaperooms: de Control Room en Engine Room. Beide hebben hetzelfde verhaal, maar een totaal andere beleving. Deze escaperooms zijn geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen.

Je kunt gaan voor de Single Team & Single Room Play: hierbij kies je één escaperoom uit en ga je hier de beleving aan.

Ben je met meerdere personen? Dan kun je voor de Multi Team optie kiezen. Hierbij spelen 2 groepen tegelijk in de 2 verschillende escaperooms. De teams starten tegelijk, maar wie weet als eerst de escape op te lossen? Voor grotere groepen is dit een ideale oplossing om een wedstrijdelement toe te voegen, maar ook om tegelijk actief te zijn.

In het kort

Inclusief een scooter of E-fatbike
Vanaf 16 jaar met scooter of auto rijbewijs
Geschikt voor groepjes vanaf 6 personen
Duur ca. 3 uur

€ 50,00 P.P.

Direct boeken

Informatie

Je komt eerst bij ons in de winkel om je elektrische voertuig op te halen. Na het laten zien van je rijbewijs (auto, motor of brommer) teken je de huurvoorwaarden. Na onze uitleg over de elektrische scooter en/of de E-Fatbike krijg je van ons instructies over je geboekte uitje.