Moord op een bekende zanger speurtocht

De beroemde 27-jarige rockzanger Teddy Taylor is 3 jaar geleden doorgebroken met zijn nummer ‘Running Away’. Nu hij net een nieuw album heeft uitgebracht, is hij zaterdagavond op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Hij behoort tegenwoordig tot de legendarische Club 27; beroemde muzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. In eerste instantie leek het op zelfmoord, echter is uit autopsie van het lichaam gebleken dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Wat is er deze bewuste avond precies gebeurd? Los alle raadsels op en ontmasker de dader!

Het is de bedoeling dat je de moord gaat oplossen d.m.v. QR codes die je op de route gaat aantreffen. Je rijdt op onze scooter de route met behulp van een kaart, wanneer je een QR code aantreft dan scan je deze in met je mobiele telefoon. Op je telefoon krijg jij een raadsel te zien, deze los je op en rijdt je naar de volgende QR code. De 6 QR codes los jij op en uiteindelijk kom je uit in onze winkel met een USB stick. Deze stick plug je in onze computer die in de winkel staat, daar lees je nog een raadsel en los jij de moord op. enz enz

Speel een spannend spel in de buitenlucht

Wat is er nou leuker dan een spannend spel spelen met je vrienden, familie of collega’s in de buitenlucht op onze elektrische scooters?

In het kort

Inclusief een scooter of E-fatbike
Vanaf 16 jaar met scooter of auto rijbewijs
Geschikt voor groepjes van 4 t/m 6 personen
Duur ca. 3 uur

€ 35,00 P.P.

Direct boeken

Informatie

Rijden op een elektrische scooter heb je een geldig scooter / autorijbewijs voor nodig.

Direct deze moord oplossen?

€ 35,00 P.P.